Wij dagen onszelf en onze partners uit om voorop te blijven

in de noodzakelijke mix van business en IT

IT for business

First is een jong en gedreven bedrijf, opgericht in 2008
en ondertussen uitgegroeid tot een team van 145 man sterk.

Opgericht in 2008
Wij gaan altijd uit van jouw business en de praktische uitwerking daarvan. Vandaag de dag betekent dit meer dan ooit slimmer werken en beter communiceren. Als antwoord op jouw uitdagingen leveren wij IT-gerichte oplossingen en services, gebaseerd op Microsoft technologieën zoals Lync Enterprise Voice, o365, AD, Sharepoint, etc. – en dit in hybride of cloud omgevingen. First maakt de brug tussen telecom en de IT wereld via Sonus en AudioCodes technologieën en staat garant voor gekwalificeerde en toegewijde professionals in cloud en on-premise infrastructuren. De focus ligt vooral op infrastructuur, service desk, local support, system engineering, architecture, service management, project management en managed services, inclusief cloud services en unified communications. Wij bieden onze klanten de beste match tussen hun noden, hun werkomgeving en de skills van onze First consultants.
145Consultants

Onze Missie

Het is onze ambitie om een langetermijnpartner te zijn voor bedrijven (zowel KMO’s als grotere entiteiten).
First wil ondersteuning bieden in de stappen die nodig zijn om future-proof te worden.
Wij voorzien bedrijven van de nodige expertise op het vlak van IT, met functionaliteit
en gebruiksvriendelijkheid als onze topprioriteit.
Onze consultants zijn erg gedreven om via vernieuwende technologieën hun uitgebreide kennis
om te zetten in snelle resultaten.

Onze visie

People First

Bij First leggen we onze focus op mensen en de business van onze klanten. Ons belangrijkste doel is om het juiste talent te plaatsen op eender welke IT-gerelateerde uitdaging waar onze klanten mee te maken hebben. De “First visie” is volledig gebaseerd op engagement. We hechten enorm veel belang aan motivatie, niet alleen naar onze klanten toe, maar ook naar onze eigen mensen. We streven naar een horizontale en open bedrijfscultuur, met een pragmatische kijk op groei en ontwikkeling. Samen met onze klanten exploreren we een wereld van nieuwe business opportuniteiten, met slimmer werken en beter communiceren als voornaamste basis.

Social Club

Elke maand organiseren we onze Social Club, de perfecte manier voor onze werknemers om op een informele manier elkaar en elkaars projecten beter te leren kennen.

 

Neem contact op en bespreek jouw IT-uitdagingen

Bel Sales op  +32 15 28 67 47 of mail onze sales directeur Koen Hublet

First heeft als Microsoft Partner heel wat competenties die zijn gecertificeerd door Microsoft. In 2014 werden we uitgeroepen tot Microsoft Channel Champ als erkenning voor onze visie en ons prestatievermogen. Deze erkenning fundeert onze hoge standaarden en de ambitie om te groeien in elk aspect van onze business. Met deze competenties bewijzen we dat we veel expertise in huis hebben en unieke vaardigheden bezitten op het gebied van technologie en service.

Onze partners

Samen met deze partners maakt First het voor jouw organisatie mogelijk om slimmer te werken: