Managed Services

Uw ICT-infrastructuur vormt de basis voor de vlotte werking en de groei van uw bedrijf. Focust u liever op uw corebusiness? Wij zorgen ervoor dat uw ICT-landschap met u mee evolueert.

Contacteer ons

ICT Strategie

Heeft u de algemene visie voor uw bedrijf tot in de puntjes uitgestippeld maar bent u nog op zoek naar een partner om die visie ook toe te passen op uw ICT-landschap? Samen komen we tot een heldere en uitvoerbare ICT-strategie.

Contacteer ons

Operationele efficiëntie

Zijn uw nieuwe tools niet compatibel met uw bestaande infrastructuur of softwarepakketten? Of lopen uw processen niet zo vlot meer als vroeger? Wij adviseren u op basis van een functionele analyse en bouwen API’s of andere oplossingen waar nodig.

Contacteer ons

Samenwerking

In onze digitaliserende wereld, waar remote werken het nieuwe normaal wordt, heeft uw bedrijf nood aan een efficiënte manier om kennis te delen. Met de juiste tools krijgen uw medewerkers niet alleen toegang tot de data die ze nodig hebben, ze kunnen er ook naadloos mee samenwerken.

Contacteer ons

Telefonie

Niet alleen multinationals zijn gebaat bij een vlotte oplossing voor telefonie. Met een slimme cloudoplossing of Skype for business communiceert u in de toekomst nog efficiënter.

Contacteer ons

Wilt u liever uw hele ICT-landschap door ons laten verzorgen?

Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Dankzij ons uitgebreid partner-ecosysteem bieden we u een totaaloplossing, waardoor we het hele traject voor u kunnen ontzorgen. Wij staan garant voor de kwaliteit en de continuïteit van uw organisatie, alsook de communicatie tussen de diverse partners. Bij vragen of nieuwe uitdagingen geniet u van één aanspreekpunt voor het gehele traject.

Controle over uw ICT-budget
Altijd de juiste kennis in huis
Eén aanspreekpunt

Meer weten?

  • Ik ga akkoord met de Privacy Policy