Onze visie

We zijn in de afgelopen 15  jaar enorm gegroeid, maar dat is natuurlijk geen reden om op onze lauweren te rusten. Dankzij die eerste maturiteitsslag profiteren we vandaag van de nieuwe structuren en processen die we geïmplementeerd hebben, maar dat wil uiteraard niet zeggen dat we er nu zijn. Ook wij moeten verder blijven timmeren aan een innovatieve strategie en een gestroomlijnde organisatie voor de toekomst.”

Wij ambiëren niet om de grootste van België te worden, maar wel de beste. Toch is het ons doel om op lange termijn nog een groot aantal medewerkers aan te werven. Want hoewel kwantitatieve groei geen einddoel is, is het wel een vereiste om onze diensten verder uit te diepen. Zo kunnen we ons blijven inzetten om de meeste meerwaarde voor onze klanten te creëren. Daar kan u op rekenen.

Michel Schrijvers, Co-CEO & Eigenaar First

Waarom First?

First draait om mensen. Wanneer onze medewerkers en onze klanten elkaar begrijpen, komen we samen tot een sterkere oplossing. Wij ontzorgen uw ICT-uitdagingen en geven onze gemotiveerde werknemers de kans om hun carrière onder begeleiding in eigen handen te nemen.

Met ons samenwerken verzekert u van een persoonlijke aanpak en een kwalitatieve dienstverlening die helemaal klaar is voor het ICT-landschap van morgen.

Onze Waarden

Cultuur komt bij ons op de eerste plaats. Wij zoeken dan ook erg bewust naar collega’s die onze waarden delen. Een First-medewerker is:
Integer

Een integer persoon is eerlijk en zal altijd open kaart met u spelen. U kan op hun woord rekenen.

Gedreven

Iemand die gedreven is denkt oplossingsgericht en bijt zich vast in een uitdaging, hoe groot dan ook.

Klantgericht

Wij vinden het belangrijk dat er naar u geluisterd wordt en dat elke medewerker, van nieuwkomer tot CEO, u centraal stelt.

Mensgeoriënteerd

Onze oplossingen zijn dan wel technisch, First staat in de eerste plaats voor een luisterend oor en sterke relaties, zowel met klanten als tussen collega’s.

Ontwikkelend

Een echte First-medewerker houdt ervan om nieuwe dingen te leren, maar ook wijzelf, als jonge en dynamische organisatie, leren nog elke dag bij.

De geschiedenis van First

Hoe het allemaal begon …

2008

First zet zijn eerste stappen in de conciërgewoning van een groenteboer in Olen. Hun doel: de brug slaan tussen mens en ICT.

2010

Het bedrijf groeit en verhuist naar Mechelen, waar ze een pand in de Generaal De Wittelaan in gebruik nemen.

2013

De eerste Microsoft-klant is een feit. First neemt er een wereldwijde rollout van Microsoft 365 voor zijn rekening.

2016

Een jaar om te vieren! First overschrijdt de kaap van 100 werknemers.

2017

Een tweede verhuis dient zich aan, ditmaal naar het prachtige complex ‘The Crescent’ in de Motstraat

2018

First blijft innoveren. Dankzij Molly, een tool gebaseerd op artificiële intelligentie, wordt er vlotter en transparanter met klanten gecommuniceerd.

Samenwerken met First?

Bekijk onze diensten, onze outsourcingmogelijkheden of onze totaaloplossing voor al uw ICT-noden. Gaat u liever zelf bij ons aan de slag? Bekijk dan onze jobs.

Diensten Jobs